Mădălina Ciolocoi: Nu intru în panică!

Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, are încredere în noua majoritate de dreapta. Spune că, în momentul de faţă, alianţa PNL-PDL-PPDD funcţionează. Cu toatea acestea, a declarat că a luat în calcul şi varianta că ar putea să-şi piardă în funcţia în şedinţa de săptămâna viitoare. În cazul în care va fi demisă din funcţie, Mădălina Ciolocoi se va întoarce în învăţământ, la catedra sa de la Şcoala Generală nr. 8 din Târgu Jiu.

Rep.: Care credeţi că va fi rezultatul şedinţei Consiliului Judeţean de săptămâna viitoare?

M.C.: Încă nu mă pot pronunţa. În primul rând, aştept să văd ordinea de zi a acestei şedinţei. Consider că, până la ora actuală, noua majoritate funcţionează. Am încredere în cei 17 colegi ai mei din alianţă şi cred că pe viitor vom avea rezultate foarte bune împreună.

Rep.: Aţi mai purtat discuţii cu ceilalţi consilieri din alianţă?

M.C.: Da. Ne-am mai întâlnit zilele trecute şi am constatat că nu există cineva care să aibă alt punct de vedere ca al meu. Personal, nu am motive să mă îndoiesc de această alianţă constituită nu pentru a mă susţine pe mine, ci pentru a trece anumite proiecte pe care le-am gândit împreună. Scopul alianţei nu este acela de a-mi păstra eu scaunul şi de a dărâma pe cineva.

Rep.: Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, şi vicepreşedintele Ciprian Florescu v-au reproşat ceva după ce aţi prezidat şedinţa opoziţiei?

M.C.: Nu am fost chemată la nici o discuţie de nici unul dintre ei. Nu am avut nici o întâlnire faţă în faţă. Tot ceea ce mi s-a transmis şi ceea ce am transmis şi eu, la rândul meu, referitor la demisia cerută de preşedintele Ion Călinoiu, a fost prin intermediul presei.

Rep.: Aţi luat în calcul varianta că aţi putea fi demisă din funcţia de vicepreşedinte?

M.C.: Sigur că am luat în calcul această variantă. Nu intru în panică din cauză că aş putea fi demisă. Nu sunt omul care să mă dau de ceasul morţii pentru a-mi păstra scaunul. În cazul în care voi fi demisă mă voi întoarce în învăţământ, la catedra mea, pentru că sunt profesor titular de fizică la Şcoala Generală nr.8 din Târgu Jiu. Cu menţiunea că nu voi demisiona din funcţia de consilier judeţean, aşa cum a cerut preşedintele Ion Călinoiu. Am fost aleasă la fel ca şi dumnealui şi ca toţi ceilalţi consilieri şi îmi voi duce mandatul până la capăt.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: