Mocioi: Ion Călinoiu nu-şi revine din şoc

Niculina Mocioi, şefa PP-DD Gorj, a răspuns ieri atacurilor preşedintelui Consiliului Judeţean Ion Călinoiu. Totodată, Mocioi a anunţat că are suportul conducerii centrale pentru a face alianţe în consiliile locale şi Consiliul Judeţean Gorj. Niculina Mocioi spune că cei din conducerea partidului au avut o singură rugăminte: păstrarea identităţii partidului. Chiar şi Dan Diaconescu a declarat ieri la un post central că Mocioi are susţinerea sa pentru a face la Gorj alianţă cu PDL şi PNL.

Reporter: Au apărut şi primele atacuri după votul de vineri dat împotriva PSD. S-ar părea că sunteţi ţinta domnului Călinoiu.

Niculina Mocioi: Domnul preşedinte Ion Călinoiu nu-şi revine din şocul provocat de faptul că după şase ani cineva îndrăzneşte să se opună voinţei dumnealui. De aceea, domnul Călinoiu recurge la tot felul de metode pentru a schimba situaţia în favoarea sa. Totul a fost în favoarea sa timp de 25 de ani şi tot 25 de ani totul a fost făcut împotriva noastră, a gorjenilor. Nu se va mai întâmpla acest lucru.

Rep.: Domnul Călinoiu a spus că cei care vă vor urma vor fi excluşi.

N.M.: Îi cer public preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, să înceteze cu declaraţiile mincinoase şi cu presiunile făcute asupra consilierilor judeţeni. Domnul Călinoiu nu este purtătorul de cuvânt al PP-DD, pentru a fi în măsură să transmită ceva consilierilor noştri. Colegii mei, consilieri locali şi judeţeni, au fost şi sunt alături de mine în încercarea de a schimba în bine acest judeţ. Mă vor urma şi vor rămâne în continuare consilieri judeţeni, asta îi transmit domnului Călinoiu.

Rep.: PSD sau Ion Călinoiu au făcut presiuni asupra consilierilor sau le-au făcut promisiuni pentru a ceda la şedinţa de vineri?

N.M.: Şi aceste declaraţii sunt tot o formă de a pune presiune. Deocamdată nu am cunoştinţă să fi făcut presiuni asupra oamenilor noştri, dar nu este exclus. Teama este mare la PSD. Cât despre promisiuni, colegii de la PP-DD cred că ştiu că cei de la PSD nu s-au ţinut vreodată de promisiuni. Nu au făcut-o 25 de ani, nu o vor face nici acum.

Rep.: I-aţi spus domnului Călinoiu că plecaţi la PDL?

N.M.: Nu. Este o intoxicare. Cum am spus, mă aşteptam să apară tot felul de informaţii, dar credeam că va fi mai creativ. Domnul Ion Călinoiu este stresat şi simte o mare teamă gândindu-se la momentul şedinţei de consiliu când a numărat voturile şi a văzut că sunt împotriva sa. De atunci aruncă în piaţă tot felul de intoxicări. Repet, locul unde mă vor urma colegii mei este în PP-DD, nu PDL, aşa cum minte Ion Călinoiu.

Rep.: Aveţi susţinerea centrului pentru această alianţă?

N.M.: Conducerea centrală mi-a dat libertate de a alege ce este mai bine pentru acest judeţ. Cred că i-am convins pe colegii mei că, la Gorj, o alianţă PPDD-PSD, din punctul meu de vedere, este imposibilă. Pot să spun că am vorbit despre acest lucru cu Dan Diaconescu şi m-a încurajat în demersul meu.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: