Magazinul Finanţelor Publice Gorj are schiuri de vânzare

Târgujienii au luat ieri cu asalt magazinul situat la subsolul Finanţelor Publice Gorj pentru a-şi achiziţiona un costum complet de schi la un preţ accesibil fiecărui buzunar. Echipamentele au fost confiscate de organele de poliţie de la un agent economic din judeţ şi deşi nu sunt echipamente noi, oamenii s-au grăbit să prindă unul pe măsură. Dintre mărfurile confiscate nu au lipsit nici telefoanele mobile, dar nici articolele de vestimentaţie.

Marfă nouă la magazinul Finanţelor Publice Gorj. Peste 100 de schiuri şi clăpari au fost motiv de îmbulzeală în magazinul situat la subsolul instituţiei. Târgujienii au trecut peste faptul că echipamentele nu sunt noi fiind atraşi mai mult de preţul accesibil, fiind vorba de mărfuri confiscate. „Încă de la începutul lunii am primit 112 perechi de schiuri, 148 de clăpari şi 74 de beţe. Mărfurile au fost confiscate de organele de poliţie de la un agent economic şi deşi mărfurile sunt second hand, am avut aflux de cumpărători pentru că produsele sunt de calitate”, a declarat Elena Băleanu, şef birou valorificare bunuri din cadrul Direcţiei de Finanţe Publice Gorj. Nu doar calitatea produselor a stat la baza achiziţionării unui echipament, ci şi preţul accesibil oricărui buzunar. „Vorbim de 100 de lei perechea de schi, 50 de lei clăparii şi 15 lei beţele”, a adăugat Elena Băleanu.

Oamenii s-au arătat încântaţi de mărfurile confiscate chiar dacă au studiat bine produsul înainte de a-l cumpăra. „Da, este o idee bună, nu mă gândeam că o să găsim şi echipamente pentru sporturile de iarnă şi la un preţ atât de bun. Din păcate, ce a fost mai bun s-a luat deja de aia mă uit să văd dacă au vreun defect înainte să cumpăr”, a declarat Ion Ilie din Târgu Jiu.

Pentru cei care nu s-au grăbit încă să-şi achiziţioneze un echipament complet de schi trebui să ştie că mai sunt în stoc doar mărimile de copii şi schiurile cu o lungime mai mare de 180 de cm. În cazul în care nu sunteţi interesaţi de sporturile de iarnă, magazinul finanţelor vă mai oferă şi telefoane mobile, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Banii obţinuţi din vânzarea mărfurilor confiscate ajung în totalitate la bugetul de stat. Numai anul trecut, încasările magazinului au ajuns la două miliarde de lei.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: