Mai multe angajări la Rovinari

Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari a scos la concurs două posturi. Unul este de muncitor necalificat I în cadrul Compartiment Măturat, Spălat și Întreținerea Căilor Publice. Sunt necesare studii gimnaziale, vechimea în muncă nefiind o condiție.

Un al post scos la concurs este de referent debutant în cadrul Compartiment Contabilitate și Resurse Umane. În acest caz se impun studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 24 septembrie. Concursul va fi pe 4 octombrie - proba scrisă și 7 octombrie - interviu.

Și spitalul din Rovinari face angajări. Un post este de asistent medical generalist principal la Cabinetul pediatrie din Ambulatoriul integrat al spitalului.

Candidații trebuie să aibă diplomă școală postliceală sanitară, certificat grad principal, certificat de membru, vizat pe anul 2021, asigurare malpraxis în termen de valabilitate, cinci ani vechime în specialitatea studiilor absolvite. Concursul va fi pe 1 și 7 octombrie.

Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari mai angajează consilier debutant, la Relații cu publicul, ultima zi de depunere a dosarelor fiind 14 septembrie.

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: