Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vrea platformă pentru colectarea hainelor vechi la Târgu Jiu

Locurile virane din Târgu Jiu sunt pline de deșeuri, unele textile, provenite de la comercianții de haine vechi. Consilierul local PSD, Luis Popa, crede că s-ar impune realizarea unei platforme pentru colectarea acestui tip de deșeuri.

“Prin luna mai, anul acesta, am depus un proiect prin care doream construirea unei platforme speciale pentru colectarea hainelor vechi. Nici până în momentul de față acest proiect nu a fost introdus la comisii pentru a fi dezbătut, cu toate că prin oraș este plin de haine vechi aruncate la întâmplare, iar în ultima perioadă am fost sunat de mai mulți locuitori să mă întrebe dacă acest proiect se va implementa”, a spus Luis Popa.

Acesta acuză primarul liberal că nu ia în calcul ințiativele consilierilor. “Al nostru primar spune mereu, prin presa locală, că noi consilierii PSD nu depunem proiecte… uite că am depus, dar degeaba. Sau poate în opinia sa curățenia acestui oraș nu contează”, a mai transmis Popa.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: