Mai multe firme se bat pentru un proiect de asfaltare în comuna Bustuchin

Patru asocieri de firme s-au înscris la licitația organizată de primăria Comunei Bustuchin pentru asfaltarea mai multor drumuri comunale, sătești și vicinale. Este o situație mai rar întâlnită la nivelul județului Gorj, mai ales în ultimii ani, când autoritățile locale sunt nevoite să organizeze mai multe licitații până găsesc o firmă serioasă.

Primarul din comuna gorjeană Bustuchin susține că mereu la licitațiile organizate pentru realizarea investițiilor în comună se înscriu mai multe firme, asta pentru că procedura este organizată așa cum trebuie.

”Nu știu câte firme sunt înscrise la licitație și nici nu mă interesează. Am un compartiment în primărie care se ocupă de asta, iar pe mine mă informează când totul este finalizat și trebuie să dau ordinul de începere a lucrărilor. Vreau să precizez faptul că, dacă sunt multe firme la licitație, nu este ceva nou la Bustuchin, ci așa se practică, pentru că firmele au încredere”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Vorbim aici de o investiție de aproximativ 17.000.000 de lei. Vor fi asfaltați 11 kilometri de drumuri în mai multe sate din comună. ”Dacă PSD mi-a tăiat toate finanțările, am reușit în luna decembrie, printr-un ordin de ministru, să primesc finanțare pentru acest proiect. Sunt vreo patru drumuri de asfaltat în satele Poiana Seciuri, Valea Pojarului, cătunul Ciorobi, dar și în Bustuchin, în zona ”peste apă”. Toate aceste drumuri au fost asfaltate atunci când am venit la primărie, mai exact prin 1996 și stratul de asfalt a fost subțire și s-audegradat o dată cu trecerea anilor. Acum o să le mai lățim, o să avem două straturi de asfalt, rigole, șanțuri și tot ce mai prevede proiectul”, a mai spus Ion Ciocea.

Vizualizări: 1,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: