Mai multe investiții vor fi recepționate până la sfârșitul anului

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bolboși se pregătesc de recepționarea mai multor investiții realizate în comună. Este vorba de asfaltarea unei ulițe din cătunul Urșoița, pietruirea drumului din satul Bălăcești, precum și modernizarea unui pod. Toate cele trei investiții vor fi gata până la finele acestui an.

Anul acesta a fost unul bun pentru autoritățile locale din comuna Bolboși în ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră. Trei investiții vor fi recepționate în perioada următoare.

Asfaltarea uliței din cătunul Ursoița a fost realizată cu fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală, dar și cu o co-finanțare de la bugetul local. ”Este vorba de o uliță care nu a fost niciodată asfaltată și care are o distanță de aproximativ un kilometru. Investiția a fost de 600.000 de lei prin GAL și deja a fost turnat covorul asfaltic. Acum se lucrează la acostament și urmează să fie montate indicatoarele rutiere, după care ne pregătim să facem recepția”, a declarat Viorel Rotaru, primarul din Bolboși.

Investiții importante au fost făcute și în satul Bălăcești. ”Am pietruit un kilometru de drum în satul Bălăcești cu bani de la bugetul local. Aici s-au cheltuit cam 200.000 de lei și urmează să recepționăm lucrarea. De asemenea, am făcut și podul de la Bălăcești prin PNDL, dar și cu fonduri de la bugetul local. Constructorul zice că ar mai fi de turnat placa și de realizat rampele și ne-a dat asigurări că lucrarea va fi gata până la sfârșitul anului. Aici vorbim de o investiție de 400.000 de lei”, a mai spus primarul din Bolboși.

Tot cu bani de la bugetul local se execută și reparații pe drumul comunal 75.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: