Sala de sport din Turburea, aproape de finalizare

O nouă investiție prinde contur în comuna gorjeană Turburea. Este vorba de o sală de sport cu o capacitate de 102 locuri, realizată prin Compania Națională de Investiții. Autoritățile locale sunt mulțumite de ritmul în care se lucrează și cel mai probabil în câteva luni sala de sport va fi gata.

Este singura sală de sport care se construiește în comuna Turburea, în zona de centru, și are o valoare de 2.000.000 de euro.

Vorbim de o sală de sport de tip A, la care a început construcția în această primăvară și sunt mari șanse să fie gata în aproximativ 3 luni. ”Construcția a început în această primăvară și am dat ca termen de finalizare un an de zile. Este o sală de sport modernă, cu o capacitate de 102 locuri, cabine de schimb, dușuri, cabine pentru arbitri și alte dotări necesare. Acum se lucrează la acoperiș și, dacă vremea ține cu noi și reușim să terminăm acoperișul, la interior treaba merge repede și nu mai depindem de condițiile meteorologice. Noi ne dorim foarte mult ca această sală de sport să devină funcțională. Cât mai repede”, a declarat Ion Bârcă, primarul din comuna Turburea.

Sala de sport este singura realizată în comuna Turburea și este construită pe fostul teren de fotbal din localitate. S-a ales această locație pentru că este spațiu suficient și pentru construirea în viitor a unui bazin de înot, așa cum au prevăzut autoritățile locale.

La nivelul comunei mai există un teren de sport multifuncțional în satul Poiana, dar și în cadrul Grupului Școlar din Turburea.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: