Mai mulți gorjeni au dus ajutoare ucrainenilor la graniță

Lecție de solidaritate din partea gorjenilor. Donații importante s-au făcut în aceste zile pentru refugiații ucraineni. Punctele de colectare sunt încă deschise și voluntarii încă primesc ajutoare. O parte a ajuns deja la granița cu Ucraina.

Câțiva gorjeni au plecat cu TIR-urile încărcate cu ajutoare și au împărțit personal alimente, haine, pături și pilote ucrainenilor care fug din calea războiului.

Printre cei care au plecat din Targu Jiu până în Sighetu Marmației s-au regăsit preotul Adrian Porei, fiul său Andrei și consilierul local Claudiu Fiu. Au dus ajutoarele până la graniță și le-au împărțit ucrainenilor.

Și din comuna Polovragi a plecat o delegație cu donații pentru refugiați. "Delegația din Polovragi (Centrul de colectare de la Căminul cultural), a transportat în județul Botoșani (vecinătatea graniței cu Ucraina) donațiile făcute pentru refugiații din Ucraina. Mulțumiri tuturor celor care au donat fin suflet pentru alinare de suferințe. Dumnezeu să vă binecuvânteze", a fost mesajul autorităților din Polovragi.

Centrele de colectare sunt încă deschise în mai multe zone din județ. Este nevoie, în continuare, de materiale sanitare, alimente, pături, saci de dormit, lanterne, baterii.

Galerie foto







Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: