Maioreanu acuză şefii Energiei că pun pariuri pe rezultatele echipei

Fostul şef de la echipa de handbal, Andrei Maioreanu, face acuzaţii grave la adresa unor oficiali de la Energia Târgu Jiu. Maioreanu a sugerat, într-un interviu la Radio Omega, că cei din conducerea echipei ar fi pariat pe rezultatele echipei. Antrenorul Liviu Andrieş a refuzat să comenteze acuzaţiile lui Maioreanu, pe care le consideră nişte aberaţii.

Maioreanu a declarat la Radio Omega că ar fi aflat de la nişte suporteri că rezultatele echipei de handbal ar fi fost înscrise la pariurile sportive, iar Liviu Andrieş şi fratele acestuia nu sunt deloc străini. „Dacă stăm să ne uităm după terminarea turului, echipa e pe ultimul loc, cu cheltuieli foarte mari şi aceşti oameni ar trebui să plece. Îmi pare rău că doi-trei acţionari care au crezut că atunci când echipa merge bine să încheiem relaţiile contractuale nu iau acum nicio decizie. Mi se pare puţin dubios. Dacă se adeveresc nişte lucruri pe care le aud de la fanii handbalului nu este în regulă. Să vedem cum va răspunde Liviu Andrieş şi ceilalţi legat de anumite speculaţii pe rezultatele care au fost înscrise la pariuri sportive“, a spus Maioreanu.

Vicepreşedintele PSD nu a depăşit momentul demiterii sale din fruntea echipei. „Faptul că în momentul de faţă nu există nicio reacţie când echipa e dezastru total mă face să mă gândesc la tot felul de scenarii. După schimbările care nu au avut decât un substrat de ordin personal, echipele s-au dus din păcate spre zona din spate a clasamentului. Rămâne să ne întrebăm de ce şi cine doreşte acest lucru“, mai spune Maioreanu.

Antrenorul echipei de handbal, Liviu Andrieş, a fost uimit de afirmaţia lui Maioreanu: „Nu pot să comentez aşa ceva. Nişte aberaţii. A tot încercat să ne atace. Nu comentez“.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: