Maioreanu: Am sprijinul sindicatelor!

Vicepreşedintele PSD Gorj Andrei Maioreanu forţează mâna liderilor formaţiunii politice declarând în repetate rânduri că doreşte postul de secretar de stat şi că are susţinerea acestora. Mai mult, la Radio Infinit, Maioreanu a spus că este susţinut şi de sindicate. Andrei Maioreanu spune că toţi colegii, în frunte cu liderul partidului, îl vor secretar de stat în Ministerul Energiei. Numai că, Ministerul Energiei nu mai există, fiind doar un ministru delegat.

Reporter: V-aţi exprimat interesul pentru funcţia de secretar de stat. Aveţi sprijinul colegilor?

Andrei Maioreanu: Sunt foarte mulţumit de faptul că toţi colegii mei din Partidul Social Democrat, inclusiv liderul partidului, apreciază activitatea mea atât din punct de vedere profesional, cât şi politic. Această apreciere este un element important în susţinerea mea pentru ocuparea funcţiei de secretar de stat. Toţi colegii şi-au arătat susţinerea în şedinţa de joi pentru ocuparea acestei funcţii.

Rep.: Postul revine PSD?

A.M.: Organizaţia de la Gorj are toate motivele să ceară acest post datorită rezultatelor la alegerile locale şi parlamentare. Mă simt foarte bine şi confortabil când ştiu că toţi colegii mă susţin.

Rep.: Aveţi şi sprijinul sindicatelor?

A.M.: Au apărut multe semnale şi telefoane chiar şi din Valea Jiului, liderul de sindicat de acolo chiar s-a arătat foarte încântat dacă aş reuşi să ocupa acest post.

Există semnale pozitive şi de la nivelul judeţului Gorj. Chiar de la un nivel înalt.

Rep.: Nu vă teamă că aţi putea păţi ca şi acum câţiva ani, atunci când aţi fost desemnat dar aţi rămas pe post două săptămâni?

A.M.: Nu mi-e teamă, dar nici nu m-am entuziasmat. Discut acest subiect pentru că sunt politicos şi vă răspund la întrebări, dar nu mă consider deja omul care va face parte din structura Ministerului Energiei.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: