Ciurel: Nu mai am nicio treabă cu CEO

Fostul director al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, spune că nu mai are nicio legătură cu CE Oltenia. Afirmația vine la un an după ce a fost schimbat din funcție și a încercat să-și recupereze funcția n instanță. Într-un interviu acordat Radio Infinit acesta a venit cu niște clarificări după ce sindicalistul Constantin Mitrescu de la Federația Națională Mine Energie (FNME) a spus că fostul manager este cel care a dirijat protestul liderilor de la Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO).

Laurențiu Ciurel se dezice total de acțiunea de protest a sindicaliștilor SMEO, explicând că nu mai are nicio legătura cu compania. Ciurel a fost destituit în data de 4 decembrie 2015 deoarece nu și-a atins indicatorii de performanță, ba chiar a produs pierderi companiei. A răspuns astfel sindicalistului Constantin Mitrescu care a spus că Ciurel este dirijorul greviștilor foamei de la CE Oltenia. "Nu e întreg la cap. Ce să spun? Dacă a putut să zică așa ceva...Cum să fiu eu dirijorul? Din ce postură? De neangajat? Nu mai am nicio treabă cu CEO. Pentru ce? Mitrescu ar face bine să se uite, că deși eu nu mai sunt de un an în CEO, sindicatul lui tot scade, sindicatul acela al lui Ciurel, care zice el că e a lui Ciurel, tot crește", a declarat Laurențiu Ciurel. Reamintim că Laurențiu Ciurel a fost prezent în luna februarie la protestele organizate de Federația Univers, din care face parte și SMEO, în Piața Prefecturii, pentru ca sediul companiei să nu fie mutat la București. Acolo a venit însoțit de Aurel Medințu, fost director al Diviziei Energetice. 

Mai în glumă, mai în serios, liderul FNME, Dumitru Pârvulescu a venit cu propunerea ca Laurențiu Ciurel să fie numit secretar de stat în Ministerul Energiei. Laurențiu Ciurel a comentat și această afirmație. "Cred că e ceva de genul: să-l punem orice numai să plece de aici" a spus, amuzat, Ciurel. 

Vizualizări: 2,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: