Khraibani: Revin în fruntea Spitalului Motru de la 1 ianuarie

Fostul deputat de Gorj Camelia Khraibania declarat, după pierderea alegerilor la Constanța, că dă politica laoparte și se întoarce la Spitalul Municipal din Motru, unde mai are de finalizat câteva luni din mandatul de manager.

Camelia Khraibani spune că revine la Spitalul Municipal din Motru de la începutul anului viitor. Autoritățile locale din Motru au anticipat această revenire și tocmai de aceea nu au scos postul de manager la concurs, funcție ocupată în prezent, interimar, de fostul director medical Alin Efrim. Khraibani este decisă să se implice mai mult în ceea ce privește meseria sa de bază. Dar nu revine oricum în fruntea unității spitalicești. Khraibani spune că va face o evaluarea pentru a-și da seama la ce se înhamă. "Revin în principiu de la 1 ianuarie. Întâi vreau să văd care este realitatea la locul faptei. Să vedem ce necesități mai sunt ca să pot să conturez niște planuri în virtutea experienței pe care am căpătat-o acolo, la București. Acum îmi este mai ușor să fac niște planuri pentru că știu cum merg lucrurile", a declarat Camelia Khraibani.

A trecut la PRU pentru Ponta

Cât despre planurile în plan politic, Khraibani a lăsat de înțeles că vrea să plece din PRU. "În momentul acesta mă întorc la profesia mea pe care consider că am trădat-o. Politica rămâne pe un alt plan. Știți bine că am făcut pasul acesta (n.red: adeziunea la PRU) fiind loială celui care m-a adus în politică (n.red. Victor Ponta). În politică niciodată nu poți să spui niciodată. Niciodată nu știi exact. Adică nu poți să fi categoric. În momentul acesta mă gândesc la profesie, la spital și vom vedea", a mai spus Camelia Khraibani.La plecarea în Parlament, Cameliei Khraibani îi mai rămăseseră în jur de 8 luni din mandatul de manager al spitalului din Motru.   

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: