Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mamă a 7 copii, bătută şi alungată de soţ. Bărbatul, după gratii!

Un bărbat din comuna Bengești Ciocadia a ajuns vineri, 17 noiembrie, în spatele gratiilor, fiind cercetat pentru violenţă în familie şi ameninţare. Bărbatul i-a spart capul soţiei, după care a gonit-o de acasă. Ajunsă pe drumuri, Lavinia Negrescu, în vârstă de 39 de ani, mamă a şapte copii, s-a refugiat la o prietenă în Târgu Jiu. Vecinii au fost cei care au alertat poliţia, după ce au văzut că femeia nu se mai întoarce acasă. Oamenii legii au dat de urma femeii şi au dus-o la Serviciul Județean de Medicină Legală, de unde a obținut certificat medico-legal pentru 10-12 zile de îngrijiri medicale. Sătulă de bătăi, femeia a depus vineri plângere împotriva soțului agresiv, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Mama și cei șase copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, au fost internați într-un centru de ocrotire a victimelor violenței în familie din municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: