Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei angajați ai unei spălătorii auto au murit la serviciu

Caz șocant în Caraș Severin. Trei bărbaţi au murit, vineri, intoxicaţi cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă de transport bere, la o spălătorie auto. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, incidentul a avut loc vineri, la o spălătorie auto aflată pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Cornea. Trei bărbaţi angajaţi ai spălătoriei au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăţa, dar s-au intoxicat de la vaporii de alcool.

După ce au fost scoşi din cisternă, cei trei bărbaţi au fost predaţi echipajelor medicale aflate la faţa locului pentru manevre de resuscitare. În cele din urmă, s-a declarat decesul celor trei bărbaţi. (A.A.)

Vizualizări: 19,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: