Mama și-a luat fiica la ceruri

Ceea ce era previzibil s-a și întâmplat, din nefericire, în cazul fetiței de două luni rănită grav în accidentul rutier produs miercuri la Bâlteni chiar de către tatăl său. Micuța nu a reușit să supraviețuiască, medicii fiind permanent îngrijorați de evoluția stării sale de sănătate.

Decesul s-a produs la un spital din capitală, unde bebelușul fusese transferat în cursul zilei de miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD. Rănile pe care le-a suferit i-au fost fatale, ele adăugându-se oricum unor alte suferințe pe care micuța le avea. Fetița fusese născută prematur, la 7 luni, iar acum părinții o duceau la Craiova, pentru investigații medicale.

Anca Minoniu, mama fetiței, și-a pierdut prima viața în urma accidentului rutier de miercuri. Ea era pe bancheta din spate a mașinii conduse de soțul său și ținea fetița în brațe, fără să poarte centura de siguranță care ar fi putut să îi dea o șansă în plus la viață. O șansă în plus putea să aibă și bebelușul dacă era plasat într-un scaun special, obligatoriu în dotarea mașinilor, după cum prevede legislația rutieră românească. Petre Ciobanu, tatăl micuței, a spus după accident că s-a angajat într-o depășire a unui biciclist și așa a pierdut controlul volanului, carosabilul fiind ud, în zonă fiind ploaie la acel moment.

Mașina condusă de acesta a ieșit în decor, a zburat câțiva metri în aer și s-a oprit pe un teren agricol. Localnicii ajunși la fața locului au povestit că fetița de două luni au găsit-o în afara mașinii, lângă roata din dreapta față, în timp ce bărbatul făcea eforturi disparate să își scoată soția rămasă blocată pe bancheta din spate. Ana Minoniu era profesor de limba franceză la Grupul Școlar Gheorghe Magheru. Toți cei care au cunoscut-o au rămas împietriți la aflarea tragicei vești, durerea fiind acum și mai mare, odată cu moartea fetiței sale.

Vizualizări: 3,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: