Şi-a dat soţul dispărut

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, de 42 de ani, din localitate, despre faptul că în data de 03 februarie a.c., în jurul orei 06:00, soţul său, Titianu Daniel Iulian, de 44 de ani, a plecat de la domiciliu pentru a merge la serviciu şi până în prezent nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că acesta este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu, fără să anunţe familia.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, constituţie atletică, greutate 70 kg, păr şaten, creţ, faţă ovală, ochi albaştri, ten deschis, frunte lată.

La data dispariţiei era îmbrăcat într-o geacă din tercot de culoare albastru, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, pe cap purta o căciulă tip fes multicoloră, iar în picioare purta o pereche de bocanci de culoare neagră, mărimea 40.

Persoanele care pot da relaţii despre dispărut sunt rugate să apeleze numărul de urgenţe 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 2,607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: