Mopedist accidentat pentru că nu s-a asigurat

Un bătrân a ajuns astăzi la spital, după ce acesta a fost lovit de o maşină în timp ce circula cu mopedul. Martorii povestesc faptul că de vină pentru producerea accidentului este bărbatul de 72 de ani, şoferul mopedului, pentru că nu a acordat prioritate maşinii care circula regulamentar. Incidental s-a petrecut în apropierea complexului comercial Parâng.

Încărcat cu cumpărăturile făcute la piaţă, bărbatul de 72 de ani, care ieşea de pe o străduţă cu sens unic din zona Complexului Comercial Parâng din municipiul Târgu Jiu, nu s-a asigurat atunci când a ieşit la artera principală şi a fost lovit în plin de o maşină care circula regulamentar. Şoferul maşinii susţine că nu a avut cum să-l evite, pentru că i-a ieşit brusc în faţă. “M-am trezit cu mopedul în faşa mea şi chiar nu am mai avut ce sa fac. Am Încercat să-l evit darn u am mai putut”, susţine şoferul autoturismului.

În urma impactului, conducătorul mopedului s-a ales cu mai multe leziuni la nivelul capului, însă starea generală de sănătate este una bună.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: