Management privat extins la CE Oltenia

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a discutat ieri, conform spuselor directorului Aurel Medinţu, despre contratul cu firma de recrutare a membrilor Directoratului, Kienbaum. Medinţu a mărturisit că va candida la un nou mandat de director al Diviziei Energie. Toţi membrii Directoratului vor fi aleşi de firma de recrutare.

Directorul general Laurenţiu Ciurel a declarat că s-a decis ca toţi membrii Directoratului să fie selectaţi în urma unui concurs de interviuri, de către firma Kienbaum, aceeaşi societatea care l-a selectat şi pe el în funcţia de manager. 

Directorul Aurel Medinţu a mărturisit ieri că în şedinţa Consiliului de Supraveghere se va aproba contractul. „Nu s-a încheiat contractul. În şedinţa Consiliului de Supraveghere se va discuta inclusiv încheierea contractului cu firma respectivă, după aceea urmează concurs. Tot Kienbaum se va ocupa de recrutare“.

Întrebat dacă va candida, acesta a răspuns că îi plac competiţiile. „Nu mă dau la o parte de la competiţie. Toată viaţa a fost o competiţie la mine“, a declarat acesta. Va fi concurs pentru posturile ocupate acum de Daniel Antonie- Divizia Minieră, Maria Scurtu - Divizia Financiară, Ion Petroniu- Divizia Strategii Dezvoltare şi Aurel Medinţu- Divizia Energetică.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: