Manager nou la teatru

Cosmin Brehuţă este noul manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Actorul târgujian a obţinut cea mai mare notă la interviul susţinut vineri, 6 octombrie, aşa cum s-a întâmplat şi la evaluarea proiectului de management. Astfel, Brehuţă i-a surclasat pe contracandidaţii săi, actorii Ionuţ Stoica şi Armand Calotă. „Brehuţă este noul manager. Concursul a fost impecabil, nu cred că cineva va putea să zică ceva. Toţi trei au avut o prestaţie ok. Brehuţă a avut una chiar foarte, foarte bună. Un proiect chiar bun, lucrat la el. Chiar a avut o prestaţie bună”, a declarat Cristian Toader Pasti, consilier local şi membru în comisia de concurs de la teatru.

Cosmin Brehuţă a fost cel care a condus unitatea culturală în ultimele luni, asta după ce fostul manager Marian Negrescu a fost demis din funcţie, după ce a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

A mai fost o tentativă a Primăriei Târgu Jiu de a pune un manager la teatru prin concurs, însă niciunul dintre candidaţi nu a promovat selecţia. Brehuţă a fost şi atunci printre candidaţi.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: