Mandate pentru traficanţii pugilistului Ghişe

Tribunalul Gorj a admis propunerea de arestare formulată de DIICOT Târgu Jiu pentru trei dintre indivizii ridicaţi în urma percheziţiilor făcute la traficanţi de droguri care îşi procurau marfa de pe internet şi o vindeau în acelaşi mod mai departe. Lider al grupării este considerat pugilistul Iulian Alexandru Ghișe, legitimat la clubul Pandurii Târgu Jiu, el şi alţi doi amici urmând să stea în următoarea lună în spatele gratiilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Gorj privind pe inculpaţii Ghişe Iulian Alexandru, Cornea Gheorghe Mihai şi Anghel Andrei Adrian. Dispune arestarea preventivă faţă de aceşti inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 12.02.2016 până la data de 12.03.2016, inclusiv, urmând a se emite mandat de arestare preventivă pentru fiecare inculpat. Cheltuielile judiciare în sumă de 130 lei reprezentând onorariu apărător din oficiu pentru inculpatul Anghel Andrei Daniel, rămân în sarcina statului”, se arată în decizia instanţei, care nu este definitivă, ci doar executorie.

Joia trecută mascaţii au dat buzna la 9 adrese din Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, ridicând tot atâtea persoane, implicate într-o reţea de trafic de droguri. Marfa era procurată de Ghișe de pe internet, fiind comandată în Germania sau Anglia, după care era distribuită prin intermediul firmelor de curierat la ceilalţi membri ai reţelei care, la rândul lor, o dădeau consumatorilor finali. Șase dintre tinerii ridicaţi de anchetatori după descinderi proveneau din Valea Jiului, consumul de cabanis şi etnobotanice fiind ridicat în rândul tinerilor de acolo.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: