Manta (PSD): Pe lista de priorități se află problema legată de pensionarea minerilor

Odată ajunși la guvernare, social-democrații spun că au planuri mari pentru județul Gorj și nu numai. Claudiu Manta, deputat PSD, spune că pe lista de priorități se află rezolvarea problemei legată de pensionare minerilor și energeticienilor din cadrul CE Oltenia. De asemenea, o altă prioritate este infrastructura Gorjului.

Manta mai spune faptul că este convins că noua formă de guvernare PSD-PNL va aduce o stabilitate, mai ales că România se confruntă cu foarte multe probleme.

”În primul rând, Gorjul va avea de câștigat stabilitate, un lucru destul de important, dar și mai multă implicare. Vom putea susține mult mai bine interesele Gorjului. Fie că vorbim despre infrastructură, fie că vorbim despre Complexul Energetic Oltenia. Lista de priorități vizează CE Oltenia. Suntem conștienți de problema pensionării anticipată a minerilor. De asemenea, suntem conștienți și despre infrastructura județului”, a spus Claudiu Manta, la Radio Infinit.

Social-democratul dă asigurări că problema minerilor privind pensionarea cu 13 ani mai devreme va fi rezolvată. ”Atât eu, cât și colegii mei, am fost într-un contact permanent cu liderii de sindicat cu privire la acest lucru. Vă garantez că vor avea tot sprijinul nostru pentru a avea câștig”, mai spune Manta.

Vizualizări: 2,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: