Ponta vrea în PSD

Fostul deputat de Gorj Victor Ponta este gata să se întoarcă în PSD. Președintele Pro România se așteaptă ca social-democrații să anuleze decizia privind excluderea sa din PSD. Ponta spune că a discutat cu Marcel Ciolacu despre revenirea în partid și că este dispus să-i ajute „cu plăcere” pe cei de la PSD în noua guvernare.

„Domnul Ciolacu m-a invitat, nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD, m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema. Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”, a spus Ponta, exclus din PSD în timpul domniei lui Dragnea.

„Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, a spus Ponta la Digi 24.

Fostul șef al PSD l-a lăudat pe Marcel Ciolacu pentru succesul negocierilor cu PNL. „PSD a luat cele mai bune ministere și era și normal să le ia. Ciolacu a crescut foarte mult, va fi și președintele Camerei Deputaților. PSD pierde un lucru esențial, nu mai poate să critice”, a mai spus Ponta.

Vizualizări: 3,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: