Manta – tăiat de Morega de pe lista delegaţilor PNL Gorj la congres

Un nou scandal stă să izbucnească în PNL Gorj, după ce Dan Ilie Morega a anunţat că Pantelimon Manta nu va face parte din delegaţia filialei ce va merge la Congresul extraordinar al partidului de luna viitoare. Actualul deputat spune că fostul parlamentar nu are nicio calitate oficială în organizaţie şi, în consecinţă, nu prea vede cum să fie inclus acesta în delegaţia ce se va deplasa în capitală. Şeful liberalilor spune că oricum Manta nu a mai trecut pe la partid, fiind ocupat cu construirea unor birouri pentru fiul său în centrul oraşului.

Dan Ilie Morega consideră că Pantelimon Manta nu are cum să ajungă în delegaţia ce va merg la Bucureşti atâta timp cât, după alegerile de toamna trecută nu a mai venit la nicio şedinţă a filialei. Vicepreşedintele PNL Gorj, Valerică Barbulea, a declarat chiar, că fostul deputat „poate este bolnav”, acesta susţinând că l-ar fi căutat pe Manta şi pe la spitale pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

Pantelimon Manta afirmă însă că nu gustă tonul acesta băşcălios folosit în discuţiile despre el şi declară că nu a mai mers la şedinţele de partid pentru că nu l-a mai chemat nimeni. Fostul deputat susţine că acum va merge garantat la prima întâlnire a Biroului Teritorial al PNL Gorj şi va încerca să clarifice lucrurile. El spune că este membru în continuare în organismul respectiv de conducere şi, în consecinţă, nu vede de ce să nu fie inclus în delegaţia ce fa reprezenta filiala la Congresul extraordinar de luna viitoare.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: