Marcel Hoară cere demisii la vârful PNL

Gorjeanul Marcel Hoară cere demisii la vârful PNL după eșecul umilitor de la București. Iată postarea acestuia de pe facebook:

Alina și Blaga trebuie să își depună mandatele și nu Predoiu! Urgent trebuie convocat un congres în care pentru toamna trebuie clarificat ideologic ce este acest așa numit "Nou PNL" ! Este partidul care continua reformele în doctrina creștin-democrată europeană sau este liberalismul-socialist lipit PSD - ului în USL? Pupatul în bot cu socialiști, hoții, antenişti, Piedone, s.a. contrareformele din economie, votatul pensiilor speciale pentru manelisti, jurnaliști și stewardesele de la Wizz, prostia și renunțarea la cei care în spate, profesionist, pregăteau politicile publice, sunt cauzele pentru care ne aflam aici și nu Predoiu cum o sa susțină Blaga sau Alina sau alții ca ei. Fără aceasta clarificare, fără întoarcerea la reforme nu rămâne decât ca fuziunea struțo-camilei sa se oprească si dacă mai este posibil sa ne întoarcem la vechiul PD ca singurul partid reformator in România sau sa permitem unui alt partid, poate unul ca cel al d-nei Clotilde sau un altul să preia rolul de Partid al Reformelor reale pe care electoratul de dreapta îl caută și ne-a cerut a fi sau ne-a mandatat de atâtea ori.
Pentru clarificarea celor ce vor începe sa mă sune în disperare, NU îmi doresc și NU voi reveni activ în politica dar nici nu pot sa nu vă spun ca fără întoarcerea la reforme și cu un partid destrămat de prostie, suferința va fi a României și implicit a mea, a familiei, prietenilor și a tuturor conaționalilor mei. Domnule Blaga fiți odată rezonabil și convocați congresul în care ideologic sa fie "ruptă pisica" dacă pentru toamnă și viitor doriți ca acest partid sa mai însemne ceva iar pentru România sa avem un balans real față de socialismul chiaburesc al PSD! Sau poate Catalin va cere aceasta ca cel ce a fost aruncat ca sa tragă ponoasele prostiei altora! De ce a câștigat Boc cu 70 % ? Simplu a rămas același om al reformelor lui bune sau rele dar serios, constant, netrădator și fără "pupături cu..Piața Independentei " . Congres curat nu aranjat sau istorie ca PNTCD sunt singurele opțiuni ale PNL-PDL.
Membru inactiv al PDL prin fuziune în noul PNL

Vizualizări: 3,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: