Ponta a spus în Gorj că votează cu ambele mâini

Fostul premier Victor Ponta a venit duminică dimineaţă la Târgu Jiu, dar, spre deosebire de alte alegeri, nu a mai votat alături de „gorjenii săi”. Deputatul de pe Colegiul 6 și-a mutat adresa din buletin din nou în capitală, după ce vreme de vreo două mandate a fost domiciliat la Baia de Fier, în 2012 el reușind cu câteva vorbe să îl „ajute” pe fostul primar de acolo, Constantin Mihuțescu, să piardă alegerile în fața independentului Dumitru Turbăceanu, care, ulterior, a devenit șef al PSD-ului local.

Ponta a fost alături de candidații PSD Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu la secțiile de votare, menționând că îi susține pe aceștia, fiecare dintre ei având probleme în instanță sau cu procurorii. „Am făcut ceea ce trebuia să fac de fiecare dată și am și făcut din 2004, votez alături de colegii mei de la Târgu Jiu și, tot ca din 2004, sunt convins că o să câștige și sunt convins că o să câștigăm aici. Eu votez unde am buletinul, dar cu inima tot aici sunt, asta e important. Aici aștept rezultatele cel mai mult, deși sunt convins că și în țară și în București vor fi rezultate bune”, a spus Ponta.

Fostul premier a menționat că așteaptă ca după aceste alegeri în Parlament să fie inițiată o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, moțiune despre care a spus că o va vota cu ambele mâini. „Eu nu pot vorbi în numele Parlamentului, dar susțin o moțiune de cenzură cu ambele mâini. Nu am votat acest guvern și cu cât pleacă mai repede cu atât mai bine pentru România”, a declarat Ponta, care nu a mai făcut însă nicio precizare cu privire la preluarea eventuală a șefiei Camerei Deputaților de la Valeriu Zgonea.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: