Marcel Romanescu, despre carantinarea Târgu Jiului: ”Exclud o astfel de posibilitate!”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a vorbit despre o eventuală carantinare a municipiului și asta după edilul din Drobeta Turnu Severin a luat această decizie în urma incidenței mult prea mare a cazurilor de Covid.

Romanescu exclude o astfel de variantă și speră ca rata de infectare să nu depășească pragul de 6 la mia de locuitori. Tot acesta a declarat faptul că nu vrea să ia anumite hotărâri ce nu sunt dorite de cetățeni.

”Exclud o astfel de posibilitate în perioada imediat următoare. Noi nu suntem în situația Severinului. Din ceea ce înțeleg, acolo rata de infectare este foarte mare. Noi suntem pe un procent destul de bun, dacă ne raportăm la ce se întâmplă în țară. Nu vreau să iau în calcul o astfel de variantă. Sper să ne păstrăm la o rată de infectare destul de scăzute. Altfel, ne-ar pune să luăm o decizie nu tocmai plăcută pentru cetățeni. Continuăm să facem dezinfectare a străzilor din oraș. Sper ca cetățenii să se comporte ca și până acum extrem de responsabili”, a spus primarul Romanescu.

Rata de infectare în municipiul Târgu Jiu a ajuns la 4,96 la mia de locuitori.

Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: