Marciuc: Am auzit de înlocuirea lui Ciobotărică şi Ilie

Sindicalistul Adrian Marciuc susţine că au fost reluate discuţiile pentru mutarea sediului CEO, în primă fază mutându-se Divizia Financiară, la Craiova, de unde va fi noul director, Constantin Bălăşoiu. Acesta a auzit că Bălăşoiu îl va înlocui pe Laurenţiu Ciobotărică, iar Ion Pisc pe Ionel Ilie.

Reporter: Ce ştiţi despre numirea lui Ion Pisc şi Constantin Bălăşoiu la CEO?
Adrian Marciuc: Am auzit şi eu. Şi din media, şi de pe canalele pe care le avem noi sindicatele, că au fost la Bucureşti pentru a prelua, din câte am înţeles, domnul Ion Pisc funcţia de director pe energie, domnul Constantin Bălăşoiu în locul domnului Laurenţiu Ciobotărică. Vreau să vă spun că sunt nişte specialişti. Singura problemă pe care o avem este mutarea Diviziei Financiare la Craiova. Nu vom fi de acord cu treaba aceasta. Există un pericol mare mutând Divizia Financiară la Craiova. Nu ştiu ce vrea domnul Bălăşoiu, dar nu este bine. Nu se pot face directorate mai repede şi este această deschidere pentru mutarea sediului central.

Rep.: Credeţi că este un pas făcut pentru mutarea sediului la Bucureşti?
A.M.: Da. Dar se vede clar, fiecare îşi ia... domnul X este din Valsui se mută la Vaslui, domnul Y e din Craiova îşi ia divizia la Craiova, atunci să mutăm sediul central la Bucureşti. Ştiţi bine, Federaţia Univers nu a fost de acord şi chiar a făcut acţiuni pe tema aceasta. Şi vom face din nou acţiuni sindicale dacă acest lucru se va întâmpla.

Rep.: Greva foamei, proteste?
A.M.: Orice formă de luptă sindicală dacă se începe cu Divizia Financiară la Craiova. Este un lucru periculos pentru CE Oltenia şi nu vrem ca acest lucru să se întâmple.

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: