Romanescu: Personal, l-aş dori pe domnul Falcă lider la PNL

Liberalul Marcel Romanescu speră ca PNL să câştige alegerile la Gorj. Asta în ciuda demisiei lui Vasile Blaga, acuzat de DNA c-ar fi luat o mită de 700.000 de euro. Printre numele vehiculate pentru copreşedinţia PNL, se află Falcă, Predoiu, Flutur şi Cioloş. Într-un interviu acordat la Radio Infinit, Marcel Romanescu a declarat că s-ar bucura ca Falcă să fie cel care va ocupa funcţia de conducere de la nivel central. 

Rep.: Cum aţi văzut situaţia lui Vasile Blaga?
M.R.: Este o situaţie neplăcută, din punctul meu de vedere Partidul Naţional Liberal nu-şi dorea să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. E greu de făcut o analiză în acest moment. Vreau să cred că Partidul Naţional Liberal, indiferent de problemele pe care le are sau le-a avut, are puterea să se regenereze şi să câştige viitoarele alegeri.

Rep.: Credeţi că are şanse Falcă să preia această funcţie?
M.R.: Personal mi-aş dori, pentru că discutăm de un primar cu rezultate deosebite, un lider adevărat al Partidului Naţional Liberal. Este însă o problemă care nu depinde de mine, iar punctul meu de vedere nu poate să influenţeze într-un anumit fel.

Rep.: Ce relaţie aveţi cu domnul Falcă?
M.R.: Sunt în relaţii foarte bune, relaţii determinate de faptul că, într-o anumită perioadă, domnul Falcă a avut în coordonare şi organizaţia de la Gorj, iar la acel moment mi-a asigurat tot sprijinul. Pe de altă parte, mi-a acordat toată încrederea necesară ca în anul 2008 să fiu candidatul partidului, într-o competiţie foarte grea, cu Victor Ponta la Târgu Jiu.

Rep.: Credeţi că se va schimba ceva în privinţa listelor pentru parlamentare de la Gorj, odată cu venirea unui nou preşedinte?
M.R.: Din acest punct de vedere nu fac niciun fel de comentarii. Aşa cum am mai declarat, eu sper să se găsească soluţia cea mai bună pentru Partidul Naţional Liberal ca să câştigăm alegerile şi la Gorj.

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: