Maria Constantin a avut probleme cu părul după Survivor și a luat măsuri drastice

Maria Constantin se pregătește de nuntă în acest an care nu a început tocmai bine pentru celebra solistă. Participarea la show-ul Survivor de la Pro Tv a avut urmări mai ales asupra podoabei sale capilare din cauza apei sărate cu care se spălau concurenții, ea fiind nevoită să scurteze părul și să schimbe culoarea.

Maria Constantin a participat anul acesta la Survivor România 2023 fiind prima vedetă de la Faimoși care a părăsit competiția din Republica Dominicană. Chiar dacă a stat doar o săptămână în concurs experiența sa din Dominicană a avut ceva urmări.

Vedeta a povestit prin ce momente dificile a trecut în jungla dominicană și cum s-a readaptat la condițiile și viața ei de acasă. Pe lângă lipsa hranei, condițiile meteo nefavorabile și lipsa igienei din junglă, Maria Constantin suferă din cauza faptului că podoaba capilară i-a fost afectată, în urma timpului petrecut în Republica Dominicană.

Din acest motiv, vedeta a făcut schimbări radicale de look, s-a tuns mai scurt și a renunțat la culoarea blond care a consacrat-o, pentru a-i permite părului să se regenereze, în timp util, pentru a putea purta coafura dorită în ziua cea mare. „Blondul nu mai este. Mă pregătesc pentru nuntă, sper să revin la un blond mai închis, dar totuși să fie blond până la nuntă. Îmi doresc foarte mult blond. Acum am închis nuanța părului din cauză că mi s-a deteriorat părul și degradat extrem de tare. Mi s-a și rupt. A trebuit să tund de vreo 2-3 ori din el, deci am ajuns cu el aproape scurt, eu care îl aveam până la mijloc. Nu aveam balsam, nu aveam șampon, nu aveam apă de spălat pe cap, trebuia să ne spălăm în apa aia sărată și rămâneai cu toată sarea în cap. Părul s-a ars. Mai ales că părul meu era destul de sensibil. Ajunsese să se caseze, să se rupă, era efectiv ca o gumă de mestecat.”, a declarat Maria Constantin, pentru ego.ro.

Mai sunt doar câteva luni până când talentata solistă va deveni mireasă iar Maria Constantin abia așteaptă nunta care va avea loc în vara acestui an.

Galerie foto



Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: