Maria Gugu, în finala unui festivalul internaţional

Micuţa interpretă de muzică uşoară Maria Gugu, cunoscută de gorjeni pentru prestația sa de la ”Românii au talent”, luptă în aceste zile pentru obținerea marelui premiu la Concursul Internaţional de Muzică Pop ”Liga Campionilor” de la Piatra Neamț. Fiica celor doi actori târgujieni Rodica Gugu şi Marian Negrescu a intrat în finala acestui concurs şi concurează împotriva micilor interpreţi din țară și din străinătate. Până pe 5 august tânăra poate fi văzută la postul de televiziune Giga TV în fiecare seară de la ora 20.00.

Județul Gorj este reprezentată la Festivalul Internațional de Muzică Pop de la Piatra Neamț de Maria Gugu, interpreta de muzică ușoară de 11 ani. Președintele juriului este Mihai Trăistariu, cunoscutul interpret care a concurat în urmă cu ceva timp la Eurovision. Maria a ajuns după mai multe etape în finala acestui festival aflat la cea de-a treia ediție și luptă pentru marele premiu. Cei care vor să vadă prestația micuței interprete pot să o urmărească în fiecare seară de la ora 20.00 pe postul Giga TV.

”Mă numesc Maria. De la vârsta de nouă ani, muzica a devenit pasiunea mea. Treptat, a început să-mi placă și teatrul. Poate și pentru că trăiesc în orașul lui Brâncuși am înțeles că pentru lucruri așa de grele ai nevoie pe lângă talent, de seriozitate și de multă muncă, iar eu știu că mă pot apropia din ce în ce mai tare de visul meu, acela de a face ceea ce îmi place cel mai mult”, spune Maria. Aceasta a primit Trofeul ”Micul Artist” în anul 2011 la Craiova. În finală, alături de micuța târgujiancă, s-au mai calificat zece copii din țară și o interpretă din Albania.

REGULAMENT

Conform regulamentului festivalului cei 20 de concurenți din România, zece pentru secțiunea Junior și zece pentru secțiunea Senior  vor intra în lupta directă cu ceilalți concurenți din străinătate. ”Întrucât este o competiție internațională, concurenții din alte țări vor fi aleși în afara competiției românești, adică în plus față de cele 20 de locuri ocupate de români. Pentru ei regulamentul este același: trebuie să se încadreze în limitele de vârstă impuse și să aibă în palmares cel puțin un premiu”, prevede regulamentul festivalului.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: