Marinescu s-ar înscrie din nou la un concurs pentru şefia CSM

Fostul candidat la  conducerea CSM Târgu Jiu, Dan Marinescu, este cel care a reclamat în instanţă posibile ilegalităţi în ceea ce priveşte organizarea concursului pentru postul de director. Acesta a reclamat două aspecte, faptul că acest concurs nu s-a organizat de către Consiliul Local Târgu Jiu  dar şi faptul că nu a fost un concurs de proiecte de management.

Candidatul care nu a reuşit să ia decât 10 puncte din cele 100 cât era maxim, la concursul pentru postul de director al CSM Târgu Jiu, Dan Marinescu, a consideră că argumentul pe care s-a bazat instanţa în luarea deciziei de anulare a concursului a fost acela că nu primăria trebuia să fie organizator al concursului ci Consiliul Local Târgu Jiu. „Organizatorul de fapt şi de drept al concursului era Consiliul Local nu Primăria, cu un concurs bazat pe proiecte de management nu aşa cum s-a organizat un concurs pe teme politice, mai puţin de sport de către conducătorul UAT-ului Târgu Jiu. Se stipulează acolo foarte clar că conducătorul CSM va fi numit în baza unui concurs de proiecte de management nu a unui concurs scris.  Eu am atacat procedura de organizare a concursului nu nota, am atacat acea procedură de organizatre cu încălcarea flagrantă a procedurii de organizare. Necunoaşterea legii nu înseamnă şi eludarea acesteia. E simplu, o iei cu capul mare, te loveşti la ceafă!”, a spus fostul candidat la şefia clubului primăriei, Dan Marinescu, la Radio Accent recunoscând că nu l-au interesat activităţile sportive sau rezultatele clubului primăriei, despre care a aflat doar din presă sau de pe reţele sociale: „Nu am urmărit meciurile sau rezultatele de la CSM, doar ce am văzut pe mass-media şi pe reţelele de socializare dar, cu certitudine, că dacă va fi acolo Marinescu, sau Bălăeţ, sau Georgescu, trebuie să îşi urmeze cursul în continuare, acela de a pune copiii la treabă. Să îi scoatem dintre blocuri, cum s-a exprimat cineva. Dar i-a scos dintre blocuri şi i-a dus în Piaţa Prefecturii şi atât”.

Deşi  a recunoscut că nu a fost conectat la activitatea CSM Târgu Jiu, Dan Marinescu spune că, dacă va avea câştig de cauză şi decizia va rămâne definitivă, se va înscrie din nou la concurs pentru a conduce CSM: „Da  absolut că mă voi înscrie la un nou concurs pe bază de proiecte de management. Pentru că, până în momentul de faţă, din punctul meu de vedere, nu vedem la CSM decât cheltuirea banului public, nu vedem decât lucruri simple, foarte simple şi aberaţii”.

Concursul pentru ocuparea postului de director al CSM Târgu Jiu s-a organizat în urmă cu un an iar câştigătorul acestuia a fost actualul director al CSM, Robert Bălăeţ, cel care a reuşit în doar câteva luni să formeze, împreună cu experţii sportivi şi antrenorii clubului, foarte multe echipe de handbal şi baschet, seniori şi juniori, şi să le înscrie în campionate.
 

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: