Universitatea Craiova a rămas fără antrenoare la echipa de fete

Craiova abia anunţase că va înfiinţa echipă de fotbal feminin dar la mai puţin de zece zile a rămas fără antrenoare. Scandalul apărut între noua antrenoare şi fanii Craiovei n-a rămas fără urmări iar Adriana Rogojină a anunţat că renunţă la acest post.

Adriana Rogojină nu va mai fi antrenoarea echipei de fotbal feminin a oltenilor de la Universitatea. Antrenoarea care urma să se ocupe de echipa de fotbal feminin a celor de la Craiova, și-a anunțat pe Facebook plecarea. „Cu Universitatea Craiova am reziliat contractul din cauza scandalului care a fost, dar poate viitorul vine cu ceva mai bun!”, a scris Adriana Rogojină într-un comentariu publicat pe Facebook la postarea Laurei Rus, atacantul naționalei României, fostă jucătoare la echipa de fete a clubului Pandurii. Pandurii Târgu Jiu a avut o echipă de fotbal feminin cu mai bine de zece ani în urmă, fiind înfiinţată înainte de promovarea celor de la Pandurii în Liga 1.

Adriana Rogojină, cea desemnată de şefii Craiovei  să se ocupe de selecția echipei feminine, susține Rapidul și a empatizat indirect în trecut cu formația lui Adrian Mititelu din Liga 3.  Atașamentul față de giuleșteni a stârnit însă furia ultrașilor Craiovei. Aceștia au declanșat o tiradă de acuze la adresa Adrianei Rogojină, acțiuni care au determinat-o pe această să părăsească proiectul pe care urma să-l deruleze la Craiova.

Într-o perioadă în care fotbalul feminin capătă din ce în ce mai multă atenție în România, Universitatea Craiova anunțase săptămâna trecută că e prima echipă din Liga 1 care demarează acțiuni de selecție pentru echipa de fotbal feminin. 

Mișcarea oltenilor vine în contextul în care FRF a decis să oblige cluburile din Liga 1 să-și înființeze echipe feminine pentru sezonul 2020-2021.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: