Fost pandur, ajuns sub comanda lui Şumudică, în Turcia

Fostul jucător al echipei Pandurii, Alexandru Maxim, este noul jucător al echipei Gaziantep şi va fi antrenat de Marius Şumudică. Fotbalistul român a fost împrumutat pe o perioadă de șase luni de la formația germană Mainz, locul 15 în Bundesliga.

 Marius Șumudică l-a anunțat să fie gata de meci imediat ce a ajuns în Turcia pentru că o să fie titular la doar cinci zile după ce a semnat contractul. Antrenorul îl aruncă în luptă pe Alexandru Maxim în duelul cu Sivasspor, liderul campionatului din Turcia. Fostul jucător de la Pandurii, care a fost vândut de gorjeni în Germania, a fost prezentat marţi la noua echipă din Turcia şi a spus că abia așteaptă să-și ajute formația. „Este un jucător pe care l-am vrut mult. Este un fotbalist care știe să-și elimine adversarii prin dribling, aveam mare nevoie de el. O să joace titular duminică, i-am spus să stea fără grijă. Dacă joacă cinci meciuri slab, în al șaselea îl bag tot pe el. Eu le dau încredere jucătorilor mei și asta le spun tuturor jucătorilor pe care îi aduc. Dacă nu mă țin de cuvânt după aceea, asta este…”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Maxim a fost împrumutat de la Mainz, echipa din Bundesliga unde a jucat doar cinci meciuri în acest campionat. Marius Șumudică spune că internaționalul român a pierdut bani mulți la această afacere, dar este convins că de la Gaziantep va ajunge la echipa națională. Selecționerul Mirel Rădoi este gata să-i dea o șansă și l-a trimis pe Nicolae Dică în Turcia.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: