Copaci s-a pregătit cu ACS Viitorul, dar a semnat cu Rapid

ACS Viitorul Târgu Jiu a ratat transferul arădeanului Paul Copaci pe care antrenorul Cristian Lupuț l-a dorit în lot. Copaci chiar s-a prezentat la reunirea celor de la ACS Viitorul și s-a antrenat la Sânmartin sub comanda lui Lupuț, dar nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului.

Rapid a perfectat a doua achiziţie din acest an şi a anunţat transferul lui Paul Copaci. Fundaşul a fost sezonul trecut unul dintre golgheterii echipei UTA, dar a ajuns apoi la Astra.

Fundaşul stânga Paul Copaci, de 21 de ani, ultima dată legitimat la Astra, a fost deturnat de la ACS Viitorul Târgu Jiu, potrivit Sport Arad, şi, de duminică s-a alăturat lotului condus de Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya.

Paul Copaci a fost legitimat la Astra în prima parte a sezonului, însă nu a apucat să debuteze în Liga 1 sau să joace vreun meci oficial pentru giurgiuveni. Fundaşul arădean începuse pregătirile din această iarnă alături de ACS Viitorul, dar nu a ajuns la un acord asupra condiţiilor contractuale şi a fost deturnat de Rapid. Acesta a ajuns duminică în cantonamentul din Turcia al giuleştenilor şi a semnat contractul valabil până în vara anului 2021. „Sunt bucuros că am semnat la Rapid, am venit cu inima deschisă, pentru a face performanţe împreună şi pentru a promova”, a spus Paul Copaci, care devine al treilea arădean din lotul Rapidului, după Amir Jorza şi Cătălin Hlistei.

În cariera lui, Copaci a mai evoluat pentru UTA şi Olimpia Satu Mare. În sezonul trecut, fundaşul a fost om de bază la ”Bătrâna Doamnă”, chiar fiind al doilea golgheter al echipei, în ciuda poziţiei sale din teren. Arădeanul a strâns nu mai puţin de 32 de meciuri, toate ca titular, dintr-un total de 38, a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive coechipierilor săi. Însă, schimbarea din vara trecută a regulii jucătorilor under, de la 21 la 20 ani, l-a afectat din plin pe Copaci, în ciuda cifrelor acumulate în campionatul trecut.

În ceea ce priveşte ACS Viitorul, echipa care îl  dorea  pe Copaci, a rămas cu două transferuri perfectate de la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv şi Paul Mitrică, tot la capitolul  veniri putând fi inclus şi portarul Roberto Bodea.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: