Activitate intensă la AJF Gorj pentru vize, consfătuiri şi licenţe

La sediul Asociaţiei Judeţene  de Fotbal se munceşte intens în această perioadă a anului pentru că se apropie partea a doua a campionatelor. În plus, începutul de an prilejuieşte pentru toţi participanţii la competiţii reînnoirea vizelor şi plata taxelor anuale, vizarea legitimaţiilor şi întocmirea altor documente necesare cluburilor.

Săptămâna aceasta a început la AJF Gorj cu vizarea carnetelor pentru toţi arbitri şi observatorii gorjeni pentru anul 2020. Conducerea AjF a anunţat şi consfătuirea obişnuită cu arbitrii pentru data de 6 februarie 2020, cu începere de la ora 17:00, aceasta fiind prima întâlnire cu arbitrii gorjeni în vederea stabilirii programului de pregătire și de testare a arbitrilor pentru returul ediției de campionat 2019-2020.

Comisia Tehnică din cadrul AJF Gorj anunță, de asemenea, organizarea cursului de reînnoire a Licenței C UEFA pentru antrenori. Toți antrenorii cărora le-au expirat cardurile Licenței C UEFA sunt așteptați până la data de 17 februarie 2020, la sediul AJF Gorj, pentru înscrierea la curs și plata taxei. „Se munceşte intens în această perioadă, noi suntem în permanenţă acolo la AJF şi facem ca toate demersurile necesare pentru ca lucrurile să meargă bine în campionat. La AJF este însă greu pentru că ne autofinanţăm, dar ne-am descurcat, ne-am făcut un sediu nou, printre puţinele sedii de AJF din ţară, avem şi ceva bani în cont pentru că vrem să mai modernizăm câte ceva”, a  explicat preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, situaţia asociaţiei pe care o conduce.

Prunariu a precizat că şi în acest an cluburile vor primi sprijin din partea AJF, ultimul proiect propus spre aprobare fiind cel prin care fiecare club va mai primi  câte cinci mingii de joc:  „Suntem printre puţinele asociaţii care dau înapoi la echipe mingii şi echipament, plase  de porţi sau fanioane, tot ce este nevoie la nivel de judeţ. Am dat şi tuburi de kelen dar şi truse medicale. Acum avem un proiect nou prin care vrem să dăm câte cinci mingi la fiecare asociaţie sportivă”.

În această perioadă majoritatea echipelor care activează la nivel de judeţ sunt încă în vancanţă. O parte dintre echipe însă, cele care au obiective stabilite pentru partea a doua a campionatului, şi-au reluat deja activitatea şi susţin meciuri de verificare.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: