CSM Târgu Jiu a reprezentat oraşul în şase competiţii

Echipele de handbal şi baschet care evoluează sub emblema Primăriei Târgu Jiu participă  la  tot mai multe concursuri,  unele  naţionale, altele zonale. Indiferent de  competiţia la care ia parte tinerii de la CSM reprezintă cu mândrie oraşul Târgu Jiu, anunţă pe pagina  oficială  clubul primăriei.

În weekend şase dintre grupele de sportivi ale CSM Târgu Jiu au avut meciuri  programate în campionat sau la turneele la care particpă. Tinerii şi copiii care compun aceste formaţii „au jucat cu plăcere sub culorile Alb-Albastre în toate colţurile ţării, la Cluj, Constanta, Caracal sau Vâlcea, echipele de handbal şi baschet au reprezentat oraşul Târgu Jiu cu mândrie”, a  informat CSM  Târgu Jiu pe pagina oficială fără a anunţa însă şi rezultatele acestora. Dacă echipa de baschet seniori are o mică pauză în campionat, pentru a pregăti partea a  doua a sezonului, echipa de handbal senioare s-a  deplasat la Vâlcea unde a pierdut meciul cu Naţional.
Echipa de junioare a CSM a evoluat pe teren propriu în timp ce baschetbaliştii juniori de la CSM – CSS Târgu Jiu au participat la un turneu care a avut loc la Cluj.

Sala de Sport a Scolii Gimnaziale " Ion Agarbiceanu" din Cluj Napoca a găzduit Turneul 6, din cadrul Campionatului Național de Baschet U 14 masculin, ediţia 2019-2020. Echipa de baschet a CSS-CSM Târgu Jiu a fost învinsa în primul meci de echipa U Mobiteco 1 Cluj Napoca cu scorul de 114-49, iar al doilea meci l-a câstigat cu scorul de 82-79 cu echipa U Mobiteco 2 Cluj Napoca,  a informat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu. Echipa de tineri din Târgu Jiu este pregătită de antrenorii Radu Teodor şi Popescu Carlos şi a avut următoarea componenţă: Octavian Cușlea , Mihnea Dănău, Mihnea Vlaicu, Damian Baloniu, Mario Stoenescu, David Fântână, Radu Curelea, David Câmpeanu, Vlad Văcaru, Marius Chiliban, Octavian Piculeasa, Narcis Voinea, Albert Vladulescu, Andrei Istratie, Alexandru Bîrsașteanu şi Călin Miroiu.

Şi handbalistele junioare III au avut meci programat în week-end, jucătoarele pregătite de Andrei Enache revenind săptămâna trecută în competiţie, după o lună şi jumătate de pauză în campionat.  După un eşec la Petroşani în primul meci al anului, fetele de la CSM s-au impus duminică, la Sala Sporturilor, cu scorul de 32- 22 în meciul cu CSM Slatina, a informat Federaţia Română de Handbal.

Galerie foto




Vizualizări: 1,986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: