Mario Găman a ajuns să regrete că a lăsat Filiașul pentru Pandurii

Antrenorul gorjean Mario Găman a venit în 2021 la Pandurii, înainte de finalul anului, acceptând o provocare de a încerca să promoveze echipa la care s-a format ca jucător. Lăsând o echipă în formă şi cu rezultate foarte bune la Filiaşi, antrenorul a luat o decizie care a surprins lumea fotbalului, şi pare acum să regrete pasul făcut atunci.

Mario Găman a lăsat să se înțeleagă că regretă decizia de a veni toamna trecută la Pandurii, mai ales că urma să joace sferturile de finală ale Cupei României cu echipa sa de la vremea respectivă, CSO Filiași. Gorjeanul Găman îl înlocuise la sfârșitul lunii octombrie pe timișeanul Călin Cojocaru, pe banca ”pandurilor”. Bănățeanul lăsase echipa pe locul 3, la 4 puncte sub ocupanta locului secund CSM Deva iar diferența de puncte de la finalul sezonului dintre gorjeni și hunedoreni a fost de 16 puncte. Găman a precizat acum că nu s-a bucurat de sprijinul tuturor celor de la Pandurii şi a mulţumit celor care i-au fost alături. ”Vreau să-i mulțumesc domnului Marin Condescu pentru încrederea pe care ne-a acordat-o, pentru că el este unul dintre puținii oameni care ne-au dorit la acest club. Dânsul și domnul Camilian Floroiu. În rest, nu am fost priviți cu ochi buni. Probabil, cu venirea noastră, s-au scurtcircuitat niște elemente, dar acestea sunt alte discuții”, a declarat Găman după ce a aflat că este notificat pentru rezilierea contractului cu Pandurii, precizând că vrea să se implice în alte proiecte: „Nu vreau să mai pierd timpul, vreau să dau curs la alte proiecte importante, să intru în discuții cu alți oameni implicați”.

Recent, Mario Găman, dar şi secundul său, Bobi Staicu, au fost notificaţi de administratorul special de la Pandurii, jurista CEO Daniela Şerban, că li se vor rezilia contractele cu Pandurii pentru neîndeplinirea obiectivului de a promova în Liga 2.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: