Mario Găman s-a alăturat secției de fotbal a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunţat transferul unui antrenor de top în cadrul secției de fotbal recent înfiinţate. Cu mare experienţă la echipe de Liga 3, unde a luptat pentru promovare, Mario Găman va fi antrenor la grupele de copii 2011-2012 ale clubului primăriei.  

Mario Găman a semnat un angajament cu oficialii clubului și se va ocupa de Grupa 2011-2012, după cum a anunţat oficial CSM Târgu Jiu, Găman fiind unul dintre primii antrenori contactaţi de club.

„După Sorin Vintilescu, Mario Găman s-a alăturat și el secției de fotbal a CSM Târgu Jiu. Este unul dintre cei mai tineri și apreciați antrenori de fotbal din Gorj. A avut oferte concrete în această vară, după ce a părăsit banca echipei Pandurii, dar a ales să rămână la Târgu Jiu, să colaboreze cu CSM, încântat de proiectul fotbalistic juvenil de la Târgu Jiu”, este anunţul celor de la CSM, care publică şi CV-ul impresionant al lui Mario Găman, antrenor din tânăra generaţie dar care a avut posibilitatea să lucreze la cel mai înalt nivel, atunci când Victor Pițurcă l-a cooptat în staff-ul său la echipa Al Ittihad, echipă cu care, în anul 2006, a ajuns în Liga Campionilor Asiei.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: