Marius Vlaicu îşi face club de baschet

Marius Vlaicu, recent dat la o parte din conducerea clubului de baschet, vrea să iasă câştigător la alegerile locale din 2012 şi apoi să înfiinţeze un nou club de baschet care să concureze cu Energia. Vlaicu spune că a făcut muncă voluntară la Energia timp de un an de zile. Cu un buget de criză a obţinut totuşi locul zece şi a învins granzii din liga naţionala.

Ajuns la final de mandat după fix un an de zile, Vlaicu e acum la ora bilanţului. E supărat că nu a reuşit să aducă mai mulţi bani la echipă dar spune că a economisit la chiriile jucătorilor care erau foarte mari. Sub comanda lui Vlaicu, Energia a încheiat tot pe locul zece anul trecut, dar a învins super puterile din baschetul românesc, inclusiv campioana care a întrerupt dominaţia Asesoftului. Vlaicu nu se dă bătut după plecarea de la Energia şi are planuri mari pentru 2012. „Vreau să spun public că Marius Vlaicu vrea să facă un nou club sportiv care să găsească alt finanţator. Şi dacă voi avea prilejul să pot să decid de finanţarea unui sport o voi face către baschet. Am un băieţel îmi doresc să joace baschet“, a spus Marius Vlaicu.

ÎNLOCUIRE

Baschetul e singurul sport care îi atrage interesul lui Vlaicu care s-a îndrăgostit de jocul cu mingea la coş încă din clasele primare. Vlaicu va fi înlocuit din sezonul următor de fostul preşedinte Dan Cumpănaşu.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: