Marțea neagră pentru antrenorii din Liga 1. Trei au fost demiși

Rezultatele sub așteptări ale echipelor pe care le-au pregătit, dar și faptul că se apropie perioada de pauză pentru Campionatul Mondial, au dus la schimbări pe bandă rulantă pe băncile tehnice din Liga 1. Marți 1 noiembrie trei antrenori s-au despărțit de echipele pe care le-au pregătit fiind demiși chiar dacă anunțul oficial la modă este reziliere amiabilă.

După Nicolae Dică și Ilie Poenaru, care s-au despărțit de FCSB, respectiv UTA, Flavius Stoican a fost dat afară de CS Mioveni.

În total însă sunt patru echipe din Liga 1 fără antrenori, pentru că și pe banca celor de la FCU Craiova se află un antrenor interimar.

Ultimul demis, Flavius Stoican, a fost adus de CS Mioveni în luna august pentru a încerca să redreseze situația echipei. Însă n-a izbutit decât trei victorii în cele 10 meciuri în care a condus echipa, plus alte două rezultate de egalitate. „Conducerea clubului a decis să pună punct colaborării cu Stoican și staff-ul său. În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică. Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat raporturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Emilian Dolha”, a fost comunicatul oficial al clubului.

Trei dintre echipele aflate în prezent fără antrenor principal ocupă ultimele trei locuri din Liga 1, FCU Craiova, UTA și CS Mioveni.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: