Maşina lui Zorzon ridicată, după ce a demisionat de la Poliţia Locală

Albert Zorzon a demisionat vineri din funcţia de purtător de cuvânt al Poliţiei Locale, iar în cursul zilei de ieri maşina personală i-a fost ridicată din zona Spitalului Tudor Vladimirescu. Zorzon crede că este vorba despre o răzbunare a colegilor săi. Conducerea Transloc spune că autoturismul a fost ridicat la solicitarea unui poliţist local.

Albert Zorzon este în momentul de faţă în perioada de preaviz. Acesta a recunoscut că a staţionat neregulamentar, însă spune că a avut o problemă de sănătate urgentă. „A fost un exces de zel, aşa cum a fost descris în presă de atâtea ori. Mi-a fost ridicată maşina personală, într-un moment în care chiar aveam o urgenţă în imediata apropiere a Spitalului Tudor Vladimirescu. Este adevărat că nu mă aflam într-un perimetru regulamentar de staţionare. Am avut intenţia, ceea ce am şi făcut, să semnalizez că este o urgenţă, iar în acest sens am şi pornit luminile de avarie ale maşinii în ideea de a mă ocupa de problema de sănătate care chiar era o urgenţă”, a declarat Albert Zorzon. Acesta crede că este vorba de răzbunare. „Cred că această chestiune nu a durat mai mult de un minut şi jumătate. Nici măcar nu am ajuns să intru în contact cu cadrele medicale de la urgenţă. Din discuţiile pe care le-am avut în cursul zilei toate concluziile duc într-o singură direcţie. Nu ştiu dacă pot să spun că e un act de răzbunare, cât de rea intenţie din partea conducerii instituţiei”, a menţionat Zorzon. Şeful Poliţiei Locale nu a putut fi contactat telefonic pentru a-şi spune punctul de vedere, iar la instituţie nu a putut fi găsit.

SOLICITARE

Conducerea Transloc spune că maşina lui Zorzon a fost ridicată la solicitarea unui poliţist local. „Nu ştiu exact ce s-a întâmplat la Poliţia Locală. Nu comentez acest lucru pentru faptul că noi nu suntem cei care dispunem ridicarea, noi nu facem decât să răspundem la solicitarea agentului constatator. Agentul constatator, care dispune ridicarea, este poliţistul local”, a declarat Vasile Căilean, directorul Transloc.   

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: