Mașină răsturnată în Defileul Jiului. Update/ 5 răniți

Un accident de circulație s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în Defileul Jiului. O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului. 

Traficul se desfășoară cu dificultate în zonă. 

Update 13.00.

Cinci persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit in apropiere de Mănăstirea Lainici. 

Pompierii au mai transmis că alți trei pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat să fie transportați la spital

"In jurul orei 12:00, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, in zona Lainici, in care au fost implicate 2 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Hunedoara si o ambulanta din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de interventie constatat ca in urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar cei 5 ocupanti ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost constiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.

Alte 3 persoane, care se aflau in celalalt autovehicul au fost asistate medical la fata locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare", a transmis ISU Gorj.

Galerie foto
Vizualizări: 4,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: