Mașină răsturnată la Câmpu Mare

Un accident rutier cu o victimă a avut loc joi dimineață pe raza județului Gorj, la Câmpu Mare. O femeie de 33 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Victima este din Novaci și se deplasa spre localitatea de domiciliu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, care au constatat că în urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de 33 de ani.

"Din fericire, în momentul impactului, în zonă se deplasa o ambulanță care a surprins evenimentul. Echipajul ambulanței i-a acordat primul ajutor calificat victimei până la sosirea echipajului SMURD care a preluat-o pe femeie în stare de conștiență și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Cărbunești", arată ISU Gorj.

Echipajul pentru descarcerare a asigurat măsuri de protecție specifice având în vedere că autovehicului în care se afla femeia s-a răsturnat și exista posibilitatea ca în urma unor scurgeri de carburant să se producă și alte situații de urgență.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 11,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: