Măsuri dure la Universitatea Craiova contra căpitanului

Universitatea Craiova ia măsuri după suspendarea drastică a lui Nicușor Bancu primită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Bancu a fost suspendat șase etape după ce a văzut cartonașul roșu în manșa retur din cadrul semifinalelor Cupei României cu Sepsi OSK.

Căpitanul Universității Craiova a fost eliminat pe finalul partidei cu Sepsi OSK din manșa retur a semifinalelor Cupei României, scor 0-1, 1-3 la general, iar oficialii grupării din Bănie au decis să fie alături de Nicușor Bancu. Oltenii au hotărât să conteste decizia luată de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal de a-l suspendat șase etape pe Nicușor Bancu și a-l amenda cu 11.300 de lei, anunță GSP.ro.

Pe lângă suspendarea de șase etape și amenda de 11.300 de lei, Nicușor Bancu a fost penalizat și de către Mihai Rotaru. Sursa citată mai sus anunță că fundașul Universității Craiova a fost amendat cu 2.400 de euro de către patronul echipei din Bănie pentru gesturile de la finalul meciului cu Sepsi OSK. „Gestul lui Bancu e incalificabil. Bancu va plăti. În momentul când ceva merge prost, se ia o decizie, dar nu la cald”, a spus Mihai Rotaru.

Vizualizări: 1,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: