Cu cine ar fi jucat Pandurii dacă ajungea la baraj

Liga 3 se apropie de final, cel puţin la nivel de play-off, acolo unde Pandurii a luptat pentru locul doi care duce la baraj. Locul doi este ocupat acum de CSM Deva dar adversarul de la baraj încă nu se cunoaşte  pentru că nu s-a decis echipa de pe locul 1 din seria opt, putând fi CSC Dumbrăviţa sau CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

 Locul 1 din Liga 3 îl au asigurat înaintea ultimei etape următoarele echipe: Dante Botoşani (S1), SC Oțelul Galați (S2), CS Afumați (S3), Progresul Spartac (S4), AFC Odorheiu Secuiesc (S5), CSM Slatina (S6), CSM Reșița (S7), CS Hunedoara (S9) și Minaur Baia Mare (S10). Doar în Seria 8 nu se cunoaște încă cine va termina pe locul 1, dintre cele două echipe care matematic au obținut sportiv calificarea la baraj. Cu echipa care se va clasa pe locul 1 în această serie ar fi putut juca Pandurii dacă ajungea să se califice la baraj, adică să ocupe locul doi în seria 7.

În acest moment, CSC Dumbrăviţa are un avans de trei puncte față de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, însă dacă cele două echipe se vor afla la egalitate de puncte la final atunci Ghiroda va avea avantajul primului criteriu de departajare: numărul de puncte avut la finalul sezonului regular: 38 față de 31. În ultima etapă, Dumbrăvița joacă acasă cu Șoimii Lipova (locul 3), iar Ghiroda joacă în deplasare la Crișul Chișineu Criș (locul 4).

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: