Ce buget solicită Reghecampf pentru a aduce titlul la Craiova

Laurențiu Reghecampf va negocia cu Mihai Rotaru la finalul sezonului în ce condiții va rămâne la Universitatea Craiova. Din informațiile publicate joi ProSport, antrenorul va solicita un buget consistent pentru a se putea lupta cu adevărat la titlu cu forțele CFR Cluj și FCSB, de zece milioane de euro.

În această sumă ar intra și banii pentru viitoarele transferuri, precum și o mărire consistentă a fondului de salarii. Concret, pragul impus până acum de Mihai Rotaru în ceea ce privește veniturile fotbaliștilor s-ar mări și ar permite aducerea unor jucători de top precum Alex Mitriță sau Fernando Varela, fundaș ce devine liber de contract.

Alex Mitriță a plecat de la Universitatea Craiova în 2019 la New York City, iar acum e împrumutat la grecii conduși de Lucescu junior. Împrumutul se încheie în vară, iar acordul cu formația din SUA datează până în iarna lui 2023. Recent, Reghecampf spunea despre o posibilă revenire a lui Mitriță la Craiova că: „Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluție Mitriță. E un jucător de națională, pe care îl cunoaștem. Eu l-am antrenat și în Arabia Saudită. Cu siguranță mi-aș dori să am un asemenea jucător”.

Cert e că Laurențiu Reghecampf nu duce lipsă de oferte, două cluburi din spațiul arab fiind interesate să obțină semnătura antrenorul român, în vârstă de 46 de ani.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: