Măsuri pentru un transport mai sigur în carierele de cărbune din Gorj

Numit de câteva zile în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, Constantin Trufelea a luat la pas carierele din cadrul companiei și propune câteva măsuri pentru ca transportul minerilor în interiorul carierelor de cărbune să fie mai sigur. 

În primă fază, anunță Trufelea, vor fi amenajate noi tronsoane de drum. "Astăzi am fost la cariera Jilț Nord. După ce am însoțit muncitorii în majoritatea punctelor în care-și desfășoară activitatea, împreună cu ei am identificat o serie de măsuri prin care să rezolvăm problema transportului în interiorul carierei.

În fiecare zi se vor amenaja noi tronsoane de drum, șefii de echipă se vor asigura că mijloacele de transport pot fi folosite în condiții de siguranță și că muncitorii au la dispoziție materialele necesare desfășurării activității.

Voi ajunge în toate carierele Complexului Energetic Oltenia și mă voi asigura personal că măsurile dispuse sunt respectate și duse la îndeplinire. Muncesc în carieră, alături de acești oameni, de peste 25 de ani și nu am de gând să mă ascund în spatele unui birou acum. Voi rămâne în carieră, alături de ei, așa cum am fost întotdeauna!", transmite Constantin Trufelea.

Înainte să fie numit în Directorat de către Consiliul de Supraveghere, Constantin Trufelea a ocupat poziția de șef la Unitatea Minieră de Carieră Roșia Peșteana.

Vizualizări: 4,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: