MĂTĂSARI: Casa de Cultură și piața, în administrarea Matsalubris

Consilierii locali din comuna Mătăsari au votat în unanimitate înființarea unui punct de lucru al SC Matsalubris SRL la Casa de Cultură în comuna Mătăsari. Lucrările au fost finalizate la acest obiectiv realizat de Primăria Mătăsari, iar în viitor aici vor avea loc spectacole și activități artistice. Mai mult decât atât, Matsalubris SRL va administra și Piața din Mătăsari, investiție realizată cu bani din bugetul local.

Cele două proiecte de hotărâre inițiate de primarul comunei Mătăsari au fost aprobate de toți consilierii locali prezenți la ultima ședință de Consiliu Local. S-a aprobat înființarea unui punct de lucru al SC Matsalubris SRL – Casa de Cultură, unde se vor desfășura activități de interpretare artistică, în speță spectacole, activități suport pentru interpretarea artistică, activități de creație artistică  și activități de gestionare a sălilor de spectacole. S-a aprobat de asemenea și completarea obiectului de activitate al societății Matsalubris.

Mai mult decât atât, Matsalubris va administra, întreține și exploata și Piața Agroalimentară pe lângă Casa de Cultură.

Investiții cu bani de la bugetul local

Casa de Cultură din comuna Mătăsari este una modernă, dotată după standardele europene și a fost realizată cu bani de la bugetul local. Investiția se ridică la aproximativ 22 de miliarde de lei vechi și va deveni funcțională în viitorul apropiat. Și Piața Agroalimentară din Mătăsari a fost realizată tot cu bani de bugetul local, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 7 miliarde de lei vechi. Dacă de Casa de Cultură se bucură în special tineretul din zonă, piața agroalimentară este apreciată de producătorii din zonă, care vor avea unde să-și vândă produsele.  

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: