Mătăsari: Modernizarea localităţii continuă

Autorităţile locale din Mătăsari şi-au propus ca şi anul acesta să aducă îmbunătăţiri în ceea ce priveşte aspectul localităţii. Sistematizarea pe verticală, începută anul trecut în preajma blocurilor din centrul comunei, va continua şi în acest an prin înfiinţarea de noi spaţii de joacă, alei şi trotuare la nivelul localităţii.

Pentru modernizarea localităţii prin înfiinţarea de noi trotuare, parcări şi spaţii verzi, administraţia locală a alocat fonduri de la bugetul local. În unele cazuri, s-a impus chiar demolarea vechilor garaje, astfel încât zona să poată fi amenajată corespunzător. “Am demarat cea de-a doua etapă a sistematizării pe verticală, lucrările au fost deja demarate. Reabilităm străzi, înfiinţăm spaţii verzi, trotuare, parcări, toate cu bani de la bugetul local”, a declarat Gheorghe Gaşpar, primar comuna Mătăsari.

Investiţia este una dintre cele mai importante pentru localitate. Anul trecut, circa 2,8 milioane de lei a fost suma alocată din bugetul propriu al comunei, pentru modernizarea infrastructurii în Mătăsari.

Stadion înfiinţat la Brădet

Anul acesta, autorităţile locale şi-au propus să înfiinţeze şi un stadion de mici dimensiuni. “Vom înfiinţa un stadion micuţ cu teren sintetic şi la Brădet, la căminul cultural. Anul acesta îl vom finaliza”, a mai spus primarul din Mătăsari.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: